Doriți să primiți o ofertă gratuită pentru un separator de la firma noastră?
Bineînțeles că vreau
Pentru amestecuri uscate
Pentru amestecuri lichide
ALTE TIPURI DE SEPARATORE MAGNETICE
alte link-uri

Captator magnetic de praf

Este un captator ingenios de particule de praf de metal. Captatorul se atârnă într-un spațiu liber și captează impurități metalice foarte fine din mediu. Captatorul magnetic de praf este format din magneți de neodim foarte puternici care pot gestiona chiar și cea mai fină murdărie. Utilizarea captatorului magnetic Vă recomandăm să-l utilizați în industria de […]

Informații mai detaliate

Este un captator ingenios de particule de praf de metal. Captatorul se atârnă într-un spațiu liber și captează impurități metalice foarte fine din mediu. Captatorul magnetic de praf este format din magneți de neodim foarte puternici care pot gestiona chiar și cea mai fină murdărie.

Utilizarea captatorului magnetic

Vă recomandăm să-l utilizați în industria de electrotehnică, atunci când asamblați produse sensibile la curățenia perfectă a mediului. Sau, de asemenea, în industriile care solicită absența prafului metalic din motive operaționale sau tehnologice.

Fixarea captatorului magnetic

Furnizăm captatorul de praf împreună cu sistemul de suspendare – cu lanț și ancoră de perete din oțel. Potrivit pentru fixare în cărămidă, piatră sau beton.

Curățarea captatorului magnetic

Ștergeți murdăria metalică adunată cu o cârpă sau un prosop de hârtie.