Doriți să primiți o ofertă gratuită pentru un separator de la firma noastră?
Bineînțeles că vreau
Pentru amestecuri uscate
Pentru amestecuri lichide
ALTE TIPURI DE SEPARATORE MAGNETICE
alte link-uri

MĂTURI MAGNETICE PENTRU SUPRAFEȚE MARI ȘI AERODROAME – DISPOZITIV MAGNETIC DE MĂTURARE

Mătura magnetică pentru suprafețe mari cu lățimea de 3000 mm Mătura magnetică servește la colectarea impurităților metalice (șpanuri, cuie, sârme de la perii de oțel) de pe aerodroame. Mătura se atașează ușor la vehiculul echipat cu un cap de cuplare al remorcii. Utilizând mătura magnetică se reduce substanțial apariția obiectelor metalice nedorite pe pistă de […]

Informații mai detaliate

Mătura magnetică pentru suprafețe mari cu lățimea de 3000 mm

Mătura magnetică servește la colectarea impurităților metalice (șpanuri, cuie, sârme de la perii de oțel) de pe aerodroame. Mătura se atașează ușor la vehiculul echipat cu un cap de cuplare al remorcii. Utilizând mătura magnetică se reduce substanțial apariția obiectelor metalice nedorite pe pistă de aerodrom și prin urmare crește siguranța aeroportului. Mătura magnetică este prevăzută cu magneții din neodim foarte puternici.

 

Avantajele măturii magnetice

  • curățare rapidă a suprafeței, reducerea defecțiunilor și a leziunilor
  • economisirea timpului, o mare efectivitate de lucru
  • manipulare ușoară
  • curățare simplă – mecanism cu pârghie
  • lățimea suprafeței magnetice este de 3000 mm – opțional confecționăm și o altă mărime
  • execuție din oțel inoxidabil
  • rezistență mare

 

Curățarea aerodromului

 

 

 

 

 

Mătura magnetică pentru suprafețe mari cu lățimea de 9000 mm

Mătura magnetică este compusă din 3 cărucioare care formează un întreg. Căruciorul principal are un sistem de prindere reglabil în înălțime între 180-480 mm de la sol, iar cele două cărucioare sunt prinse cu o bară fixă. Luminile la toate cărucioarele se află la o înălțime de 120 mm. Înălțimea de la sol a măturii magnetice se poate regla în intervalul 40-120 mm și are prevăzut glisiere din plastic (de protecție) la contactul cu solul. Cărucioarele sunt prevăzute cu roți mari pentru o manevrare ușoară.

 

Conectarea cărucioarelor

Mătura magnetică pentru suprafețe mari – cărucioare laterale  Mătura magnetică pentru suprafețe mari – cărucioarele în urmă

Căruciorul principal are brațe telescopice cu o lungime de cca 1200 mm. La capetele brațelor se află bile tip nucă pentru remorcarea celorlalte cărucioare. În afară de dispozitivul de prindere principal, totul este reglabil fără unelte adiționale.

Cărucioarele se pot conecta lateral (lățime maximă 9480 mm) sau la alte manipulări se pot conecta în urmă (lățime 3680 mm).

Greutatea totală a echipamentului este aproximativ 790 Kg. Cărucioarele sun echipate cu lumini LED și etichete de avertizare (autocolante).

 

Exemple de aplicații

  • Piste și standuri în aeroporturi
  • Parcări mari
  • Circuite automobilistice sau de motociclete
  • Spații din zonele industriale
  • Centre logistice

 

Curățarea aerodromului