Suntem o companie specializată în principal în producția de separatoare magnetice, dar suntem si unul dintre cei mai importanți producători de linii de sortare. Mulți ani de experiență ne permit să oferim o soluție completă pentru a satisface cerințele clientului. De exemplu, vă putem asigura proiectarea, construcția și dezvoltarea liniilor de separare, pentru materiale magnetice și nemagnetice.
Suntem capabili să îndeplinim cerințele clientului de la A la Z, exact în funcție de cerințele acestuia. Proiectul depinde de aplicația concretă, tipul și cantitatea totală de material care va trece prin linia de separare, precum și de alți factori, pe care îi vom clarifica împreună în timpul consultărilor.

Indicator linie de separare pentru materiale magnetice și nemagnetice

Descrierea animației

Linia noastră de separare este compusă din trei părți distincte. Prima parte separă fierul unde particulele magnetice, sunt captate printr-un tambur magnetic. Ulterior, particulele rămase cad pe banda transportoare, unde particulele de oțel inoxidabil sunt separate grație tamburului magnetic . Și ultima parte a liniei de separare separă particulele nemagnetice de metal rămase, cu ajutorul unui separator de inducție cu curent turbionar, cum ar fi aluminiu, cupru, care sunt lăsate aici. Toate particulele separate cad într-un recipient special destinat lor.

Separarea fierului

Tamburul magnetic este destinat separării particulelor metalice magnetice din amestecuri pulverulente (metale neferoase, granulat de plastic etc.). De regulă, este montat sub buncărul mașinii sau în spatele transportorului cu bandă, din care cade materialul neseparat pe tamburul magnetic care realizează operația propriu-zisă, separarea. Un mare plus pentru tamburul magnetic este că nu face parte din transportorul cu bandă, deci poate fi folosit mult mai universal.

Tamburul magnetic este format dintr-o anvelopă rotativă exterioară, transportatoare, din oțel inoxidabil, și un miez magnetic prevăzut cu magneți de ferită sau de asemenea foarte puternicimagneți de neodim NdFeB.

Puteți folosi un tambur magnetic, ideal pentru a proteja dispozitivul de deteriorarea produsă de particulele de metal.

Separare din oțel inoxidabil

Tamburul magnetic face parte din separatoarele cu curățare automată, deci fără necesitatea deservirii de către om. În acest caz, tamburul magnetic vă va ajuta să separați impuritățile din oțel inoxidabil de dimensiuni mai mari care au fost deja prelucrate într-un fel în procesul de producție anterior, de preferință zdrobite.
Tamburul magnetic este folosit cel mai adesea pentru a înlocui rola de capăt existentă a transportorului. Deci vom face tamburul exact în așa fel încât să putem înlocui tamburul existent cu acesta și să nu fie nevoie să modificăm transportorul în vreun fel.

Separarea metalelor nemagnetice (aluminiu, cupru, etc.)

Din când în când, în producție, este necesară separarea metalelor nemagnetice de materialele nemetalice (plastic, hârtie, lemn, sticlă,…). Soluția potrivită este așa-numitul separator de inducție. Curentul turbionar, așa cum mai este numit, reprezintă cea mai bună modalitate de a realiza sarcini de separare care nu pot fi realizate cu un separator magnetic clasic.

Separatorul de inducție funcționează pe principiul curenților turbionari magnetici (așa-numiții curenți Foucault). Este întotdeauna un ansamblu format dintr-un tambur magnetic cu inducție și un transportor în care este introdus tamburul magnetic. Cilindrul este prevăzut cu magneți puternici de neodim. Tamburul magnetic se rotește cu viteză mare, ceea ce permite separatorului de inducție să încarce temporar metale nemagnetice cu aceeași sarcină magnetică ca și tamburul de inducție. Prin urmare, metalele sunt „aruncate” de curenții turbionari departe de tamburul magnetic, de unde mai apoi cad.
Curentul turbionar este echipat cu un distribuitor sofisticat. Puteți seta cu ușurință separatorul în două direcții și, prin urmare, este ușor să separați eficient materialele nemetalice de metalele nemagnetice și astfel să îndepliniți obiectivul de separare.

Producem linii de separare pe comandă

Suntem numărul unu în realizarea de construcții si proiectări conform cerințelor clientului. Suntem capabili să includem în liniile de separare, printre altele, concasoare și mori, magneți deasupra transportorului, diverse tipuri de transportoare și alte echipamente conform solicitărilor. 20 de ani de experiență și sute de clienți mulțumiți demonstrează că suntem cu adevărat producători de separatoare magnetice competenți și experimentați.

Contactați-ne și veți primi gratuit o ofertă de preț

Vom fi bucuroși să discutăm cu dvs. cu privire la o cerere neangajantă, pe care o vom procesa în cel mai scurt timp posibil, de obicei în 2 zile lucrătoare. Odată ce am specificat toate cerințele dumneavoastră, veți primi o ofertă gratuită de la noi, inclusiv data realizării și instalării. Pentru noi, este un lucru de la sine înțeles nu doar să instalăm linia, ci și să oferim servicii de garanție și post-garanție în toată Europa.